Tot i que som molt fans del restaurant de l'Hotel NH Universitat, encara no n'havíem fet una entrada, tot i haver-hi anat diverses vegades. De dilluns a divendres fan un menú de 21 € que inclou aperitiu, primer plat, segon plat, postres, cafè, pa, aigua i vi. El servei és amabilíssim, l'entorn acollidor (malgrat ser al soterrani) i el menjar boníssim. La setmana passada hi vam tornar i aquest va ser el menú:
Aperitiu del xef
Primers
Sempre en sortim meravellats i cada vegada que hi anem reso perquè no hi hagi entrecot de bou: m'agrada tant que, si n'hi ha, no puc tastar mai un altre plat...
A destacar, al marge del menjar:
- A banda de l'entrant del xef hi ha un aperitiu (patates, olives, anxoves, pebrots del piquillo, tonyina en escabetx; vi, vermout, fino...) que fa l'espera més curta.
- El pa: hi ha xapata, pa de nous, pa de sèsam i pa blanc, en porcions petites que permeten tastar els que vulguis.
- El cafè va sempre acompanyat d'una trufa ;-)
- El servei és molt amable però gens empalagós.
- Hi ha diversos diaris per amenitzar l'espera.
- Al lavabo hi ha fins i tot raspalls de dents.
- L'entrecot de bou: espectacular!
Ronda Universitat, 21
08007 - Barcelona
Telf: (34) 93 342 78 50
h10.universitat@h10.es
9 comentaris:
Ro y Ru...quins plats més fantástics!! M'ha vingut molta gana de sobte!!
Heu canviat la cara al blog?? M'agrada molt.
Núria
Ei, bona recomanació, val la pena,em sembla que no he passat mai pel devant o ni m'he fixat.
Salutacions
A mi em passa igual que a la Cris, així que m'ho apunto per anar-hi!
A mi també m'ha agradat aquesta recomanació. Una cosa: es pot reservar?.
Fins aviat
ro i ru, moltes gràcies per la recomanació, em sembla un gran menú per 21 euros, i la veritat és que tampoc no coneixia el lloc. i l'entrecot de bou m'encanta.
i felicitats per la nova imatge.
Gràcies per la recomanació, sempre va bé conèixer llocs nous i recomanats. Jo, com la resta, tampoc el coneixia... i m'ha fet tot molt bona pinta, sobretot el detall de la trufa amb el cafè, je je je...
Ostres! Si com dius el menjar és tant bo com la seva presentació... Ummm.. Se m'ha obert la gana de cop! El trinxat de la Cerdanya, la Crema catalana i el cafè, és el que més m'ha em bé de gust ara mateix, jeje.
Una abraçada!
Cocinarte: Efectivament, ja fa una mica de temps que vam canviar la plantilla. Estàvem una mica cansats de l'antiga...
Cris, Iris: Si podeu, aneu-hi, val la pena. Potser no us hi heu fixat precisament perquè és un hotel, tot i que tenen el menú a fora...
Glòria: No només es pot reservar sinó que t'ho aconsello. No és massa gran i sempre que hi hem anat (més aviat d'hora) hem vist que de dues a tres sol estar ple.
Manel: L'entrecot de bou que fan em té el cor robat. El demano al punt i sempre, sempre, està perfectament al punt.
Gemma: Precisament és un lloc que destaca pels detalls. Potser aïlladament tampoc ho notaríem tant, però tots sumats, Déu n'hi do. La trufa és el colofó final.
Montse: el trinxat era molt bo, com la crema. A més, fan menús estacionals i ara mateix els bolets hi tenen força presència. I poder menjar un trinxat en un lloc que podria obviar-lo (per pedanteria, evidentment) és una alegria.
- 21 euros??? esta molt bé , però que molt bé i me l´apunto, un d´aquests dies voldria anar a Barcelona i tot i que faig molts plans,perquè hi ha tans llocs on vull anar i no tinc temps... sempre hi ha una referència, per si se´n xafa un tenir-ne un altre.
petons
Publica un comentari a l'entrada