De fet, ella mateixa ha tret la recepta de La cuisine de Fabien, i això m'ha permès conèixer un bloc de cuina excel·lent, per les receptes (tot i que no les acabo d'entendre molt bé) i sobretot ... per les fotografies, una meravella, de fet Fabien Butazzi és fotògraf i es nota.Ingredients:
- 200 gr de sucre
- 120 gr de xocolata negra (70% de cacau)
- 2 ous
- 90 gr de mantega
- 90 gr de farina
Preparació
1. Preescalfeu el forn a 180ºC. Poseu la xocolata i la mantega en un bol i foneu-les al microones durant un minut aproximadament. Després remeneu-les fins que estiguin ben barrejades i deixeu-les refredar un parell de minuts.
2. Afegiu-hi els ous, que ja haureu batut, i torneu-ho a barrejar tot. Tot seguit, aboqueu el sucre a la massa i barregeu-ho una altra vegada. En darrer lloc, afegiu-hi la farina, i torneu a remenar la massa procurant que no hi quedin grumolls.
3. Aboqueu la massa en un motlle de 20 cm de costat, enforneu-la i deixeu-la-hi una mitja hora, fins que la part de fora estigui cruixent i la part de dins, tova.
4. Deixeu refredar els brownies abans de tallar-los en forma de quadrats. Els podeu servir amb gelat de vainilla, amb crema anglesa, amb salsa de xocolata blanca… o, simplement, sols
El recull de receptes que tenia sobre brownies és el següent, de fet són variants d'aquests ingredients bàsics:
- Brownie micro, de Chocolate y pimienta
- Brownie chocolate y nueces, també de Chocolate y pimienta
- Brownies, de la comunitat nord-americana de Karakia
- Brownies con nueces, de Cerise
- Brownies de chocolate y dulce de leche, de La olla suiza
- Brownie de xocolata i nous, de La cuina de casa
- Brownies, recepta en vídeo de El cocinero fiel
9 comentaris:
Gracias por tu comentario en mi blog, siempre serás bienvenida, muy ricos tus brownies, tienen una pinta bárbara.
Tienes razón , las fotos de la cuisine de Fabien son fabulosas , da igual si no entiendo las recetas , he mirado todas las fotos.
Guardo tu receta de "brownies" y este fin de semana la pruebo!!!
Té una pinta molt bona, es nota que t'ha quedat humit i sucós... Nyam!
No coneixia el blog de Fabien, ara vaig a mirar-me'l millor.
Vaja, el primer missatge no m'ha quedat guardat (el teu bloc no m'estima, snif)...
Jo només deia que els brownies fan molt bona fila, jooooo...
Me apasionan los brownies. Ahora mismo lo probaba. Copio con tu permiso la receta.
Gràcies per l'enllaç ;)
Quina bona pinta que fan, t'han quedat genial!!! Nyam!!!
Perdona la meva ignorancia:
¿Quin programa poses al forn? ¿Gratinador? ¿Ventilador?
Soc molt novata, es nota. Gracies
Martha, el meu forn és cutre total, només té la temperatura i el gratinador, res de programes. El poso de baix a la temperatura aquesta i el temps que dura de vegades és el doble que a les receptes. Els que tenen ventilador, turbos i demés crec que van molt bé, però el meu no, és molt limitat (tot i que estem pensant en canviar-lo). El secret en aquests casos és allò de ficar un ganivet i que surti sec.
la foto tu dices que esta mal pero yo lo veo buenísimo,ahora que bien me sentaría.
Publica un comentari a l'entrada