
Avui he tastat el mató de
El Pastoret de la Segarra i, com a l'envàs sortia la seva pàgina web, l'he consultat. Amb un disseny molt atractiu, explica el seu origen i dóna algunes receptes. Ens comenten que segueixen mètodes tradicionals d'elaboració i per això han estat reconeguts amb el distintiu d'Empresa Artesanal Alimentària que otorga la Generalitat. No només fan mató (l'únic que he tastat de moment), sinó també iogurt i diversos tipus de formatge. Fins i tot a la web tenen un apartat de nutrició on detallen menús per a nens, adults i tercera edat. I tot amb la possibilitat de baixar-lo en pdf. De les receptes, en destaco el
pastís de mel i mató i el
cabrit amb formatge de cabra, que tenen molt bona pinta. Potser caldrà provar altres dels seus productes.
1 comentari:
ieps! M'ha encantat la web!! Les receptes estan molt bé. A part de les postres, també m'ha agradat la sopa freda de iogurt, ara encara ve de gust fresqueta amb escalivada...
Publica un comentari a l'entrada