dimarts, de juny 06, 2006

Thai Gardens

Dissabte, aprofitant el magnífic dia de primavera que més aviat semblava d'estiu, vam anar a dinar al Thai Gardens. Havíem reservat taula amb antelació, però segurament no hauria calgut: el local, tot i que al final semblava força ple, és molt gran.

Taula
El primer que crida l'atenció és la decoració, oriental, evidentment, però gens carregada. Llum tènue i flors per tot arreu. Diversos nivells de planta i un pis posterior, amb reservats, on les taules són gairebé arran de terra i els clients s'asseuen en coixins.

Carta 1
Ja hi anàvem amb la idea fixa de demanar el menú degustació, que és la millor manera de tastar-ho una mica tot, de fer-nos una idea general del que hi ha i de no lamentar-nos després per haver-nos equivocat de plat o perquè a la taula del costat en veus un que fa més bona pinta ;-)

Carta 2
L'elecció va ser tot un encert, i la presentació dels plats també. Dels entrants destacaven les cues de llagostí embolicades amb pasta d'arròs i les mandonguilles de llagostins i calamars cruixents.

Entrants
I dels plats principals em van agradar especialment els llagostins al curri groc, un curri molt aromàtic i molt suau però de gust intens. També el bou marinat. No vam deixar ni gota de salsa, barrejant-la amb l'arròs d'acompanyament.

Principals
Segurament el plat més senzill va ser el postre: Delicatessen de dolços i fruites tropicals. Bàsicament una mena de pudding de coco molt bo, acompanyat de fruites tropicals.


En fi, una bona opció de cuina thai a Barcelona, amb la possibilitat de degustar un menú complet -i prou generós- a un preu raonable: 29 € (sense beguda ni cafè).

7 comentaris:

Anònim ha dit...

uy!! pero ke modernillos ke sou!!
tai..de ke ve?? tai voy a klavar ke te kagas??
o de tai gilipollas??
endeve kon lo buenu i lo baratu ke son los shawarmitos!!!

Anònim ha dit...

Ei!!
Avui he anat a dinar a l'Ànima (Dels àngels,6) . Boníssim!!!! M'he demanat de primer bouquet d'amanides i de segon spaguettini amb verduretes. De fet, semblen plats senzillets, però estaven molt aconseguits. El lloc és acollidor, una mica fashionetis, però segur que repeteixo. Per cert, heu estat?

ignacio ha dit...

El Anima es una buena opción en el Raval. A la hora de comer el menú no está mal y la cena puede resultar muy bien, a unos precios razonables y si, es un poco fashion...
Thai gardens me gusta, coincido con vosotros en casi todo.Me han dicho que el de Madrid es aún mas espectacular.

empordà experience ha dit...

Muy buena info. Me acordaré de este sitio cuando iré por allí. ¡Me encanta la comida thai!

Ru ha dit...

Bienvenida, Campo di fragole. Por cierto, qué fotos y qué recetas las tuyas... Iba a añadir un enlace a tu blog pero veo que Ro se ha adelantado ;-)

Cuando visites Barcelona ya lo sabes: Thai Gardens (c/ Diputació, 273)

Anònim ha dit...

Gracias por la información , otra dirección que guardo

Jorge Guitián ha dit...

Estuve en el Thai Gardens la última vez que fui a Barcelona, a finales de mayo. Tomamos el mismo menú y nuestra opinión coincide básicamente con la aquí publicada.

Por cierto, el Unicornius estuvo a punto también de caer en la lista. Al final opté por el Shunka.

Tanto mi visita al Thai como el resto de lo que hice en BCN, gastronómicamente hablando, está publicado en mi blog.