dilluns, gener 10, 2011

Restaurant Gut

Pastís de mascarpone i xocolata
Dissabte 8 de gener, aprofitant un meravellós regal de Reis (la sogra va fer de cangur dels nens), ens vam anar a dinar com a parella. Volíem anar al restaurant Bilbao (Perill, 33) però per un tema d'horaris (els dissabtes no obrien fins les 14h.) vam acabar en aquest restaurant que vam descobrir de camí, perquè es troben molt a prop. El menjar, el pa de pipes, el tracte, l'ambient, la decoració, els preus... tot molt bé i molt recomanable.

Els primers van ser pasta del dia per al Ru (pasta farcida de riccota i espinacs amb salsa de tomàquet i formatge) i per a mi wok de verdures. Tots dos boníssims. El pa de pipes, deliciós...

PrimersEls segons: bacallà amb melmelada de tomàquet i ceba (era una manera de dir, no era dolç sinó l'acompanyament) i pollastre en no recordo què (un recipient que simula un forn) amb patates arrugas

bacallà

pollastre
El postre és el que encapçala l'entrada i era una meravella: pastís de mascarpone i xocolata amb avellanes boníssim.

Un lloc per repetir i molt recomanable.

Restaurant_copes Gut. C/Perill, 13, 08012 Barcelona. (M. Diagonal, L5 i L3)
Tel. 931 866 360. restaurantgut@gmail.com
Horari : dll-dj: 13-16h i 20.30-23.30; dv i dss: 13-16 i 20.30- 00.30; dg: 10-16
http://www.facebook.com/pages/restaurant-GUT/136619253016560

9 comentaris:

Catering Sydney ha dit...

Chicken I love this.

Anna ha dit...

Tot un detal que la sogra fes de cangur. Un dia de parella sempre va bé! I en aquest restaurant veig que vau disfrutar de debò. A veure si us cau un altre regalet i aviat podeu anar al Bilbao!

Petons!
La Taula d'en Bernat

sewa mobil ha dit...

Very nice, thanks for the information.

Ro ha dit...

Anna, quina raó tens. Amb els nens, valores cada moment que tens de descans i de plaer!

Albota ha dit...

El tindrem en compte! El plat de bacallà m'ha fet venir salivera!

Ro ha dit...

Molt bé el dinar i a més el tracte. Fins i tot el local és molt xulo.

Lo forner de Ponent ha dit...

Teniu un blog fantàstic. Jo estic començant i encara tinc molt camí per recórrer. Si hi volguéssiu fer una ullada, estaria encantat.

http://lofornerdeponent.blogspot.com

restaurants ha dit...

Nice post I love all your recipes! I've become quite the addict lately! Thanks for a great dinner
that warms up the house.

Ro ha dit...

Lo forner de Ponent, gràcies i benvingut, ja he afegit el teu bloc al meu llistat de blocs gastronòmics