Ja fa molts i molts mesos que no publicaven cap entrada. Entre el descobriment de la diabetis tipus 1 del Ru (i el conseqüent canvi de dieta i de paradigma vital), el naixement del Martí i la mandra que dóna de vegades... teníem abandonat el bloc. Això sí, tot i que no feia comentaris, he continuat al dia de la majoria de blocs. Quines coses més bones que he vist!
L'altre dia vaig fer aquesta suggerent recepta que vaig trobar al sempre interessant bloc de Ma petite boulangerie. És una recepta de Jamie Oliver molt equilibrada i boníssima. Mai no havia fet res dolç amb carbassa i és tot un encert. El gust recorda molt al pastís de pastenaga que he fet moltes vegades (i que també és boníssim).
Al Roc li ha encantat!
MUFFINS DE CARBASSA
Per a 12 muffins:
200 gr. carbassa (amb pell i tot, el mateix Jamie ho diu al vídeo)
200 gr. sucre
2 ous
una miqueta de sal
150 gr. farina
1 culleradeta de llevat químic
1 culleradeta de canyella
1 grapat de nous
85 ml d'oli d'oliva extra verge
La carbassa es trosseja i es passa per la batedora (o es ratlla). A continuació afegim la resta d'ingredients amb aquest ordre.
El forn calent i 20 minuts a 180ª
El forn calent i 20 minuts a 180ª
El vídeo del Jamie Oliver al youtube és aquest:
6 comentaris:
Hola Ro!
Quina alegria tornar-te a veure pel bloc! se't trobava a faltar.
Me n'alegro que t'hagin agradat el muffins.
pt!
Eva
Hola Ro!! M'encanta la carbassa i aquestes muffins han de ser delicioses!! I si la recepta prove del blog de l'Eva, exit assegurat! ;)
Tenen una pinta bonísssima, gràcies!!
Tinc que probar aquestes coses, pero en falten els motllo...
Seguiré el teu blog :)
Un saludo
Jorge
www.pocohecho.com
Uns muffins molt bons, no van durar gaire...
Gràcies a tots pels comentaris
Nice post i like this blog very much.Amazingly great.
Publica un comentari a l'entrada