divendres, febrer 20, 2009

Pa de llet farcit de pernil i formatge

Pa de llet (amb massa mare) + pernil dolç + Flor de Esgueva + formatge emmental ratllat.

Sembla que la massa no sigui ben cuita, però no és això: el formatge, en fondre's, ha impregant la massa i li ha conferit tot el gust intens del formatge manxego. Una delícia.

La propera vegada en porcions individuals, que donen més feina però que fan de millor conservar.

23 comentaris:

Rosa ha dit...

Mara de deu que boooooooo.
bueno y despues de escribir dos palabras en catalan( es que se hablarlo pero no escribirlo) decdirte qye aquí estoy intentando no pegarle un mordisco a la pantalla, por que es que la foto invita ha hacerlo. debe estar delicioso, y con flor de esgueva que es de mis quesos preferidos ummmmmmm.
Un besazo y buen fin de semana

Eva ha dit...

Bonissim!!!!! Aquesta recepta haig de provar-la!!! pt!
Bon cap de setmana!

Mercè ha dit...

Im-pressionant!!! Aquest jo també l'hauré de provar! Però quina pintaaa!!! Se'm fa la boca aigua! ;)

Gemma ha dit...

Uau, la foto del "corte" és espectacular! Vénen ganes de clavar mossegada a la pantalla, je je je... es nota perfectament com s'ha fos el formatge i s'ha barrejat amb tota la molla de pa.
No he tastat mai aquest formatge, serà qüestió de buscar-lo ;)

Lutra ha dit...

Un bloc molt interessant! A mi m'agrada molt cuinar i segur que hi trobaré bones idees!


L'aniré seguint!

Enkeli ha dit...

Oh quina pinta!!!
Primera vegada que em passo pel teu blog, una meravella i quina raó tens amb això de "Perquè som el que mengem i menjar és tan important com riure, viatjar o estimar". : )

Salutacions des de terres gèlides!

mamapi ha dit...

quines receptes mes bones!!Soc una "viciosa" de la cuina".
Amb la pasta filo, un parell de fulletes, untas amb un pincell olivada al forn i es treu quan estigui cruixent! ja veuras que bo com aperitiu i ho poses amb una forquilla de fusta (sembla suru)
una abraçada

Ru ha dit...

Ui, perdoneu el retard, anem una mica despistats.

Us animo a totes que proveu de fer-lo, és francament bo i recorda molt els croissants de pernil i formatge. Hem fet algun intent posterior amb altres formatges sense tanta entitat i, francament, no és el mateix, de manera que us suggereixo que en trieu un ben potent, que us agradi especialment i ja veureu com surt...

Salut!

Mai ha dit...

Mmmmmm,se´m fa la boca aigua.quan faré jo uns panets com els vostres???? buaaaaa
Al meu nen el faría tant feliç si em sortissin bé les barres.....
petons

starbase ha dit...

Sensacional, simplement.

Salutacions.

Anna ha dit...

Mmmm! Ja m'imagino l'oloreta del pa calent i se'm fa la boca aigua. Devia estar deliciós i té una pinta fantàstica!

Alba ha dit...

Quina pinta!!Llàstima que no ho podré pas tastar mai!!!
Sóc nova en aquest món del blog... però espero anar coneixent-vos a tots!!

Salut!

Angeles ha dit...

Jooooo! que me paso todos los días por el blog, haber si actualizamos, que ya va tocando.

Geanina Codita ha dit...

Siempre que vienen a visitar este blog a que descubra la armonía de los colores mágicamente enviado por mensaje de texto fenomenal. Gracias.
Si estás en mi blog sería un honor, si la votación en TOPblog y yo entiendo que te gusto y me vas a volver.
Un buen día para ti!

Ignasi Revés ha dit...

Hola, et felicito per la teva feina a l'hora de fer una llista de blocs gastronòmics. Em serà molt útil. Per cert, aprofito l'avinentesa per fer una mica de propaganda:

esmorzarsdeforquilla.blogspot.com

Ignasi

(i bon profit!)

pityenlacocina ha dit...

que bueno, un bocadillo con todo incorporado, tiene una pinta increible, se podia oler desde la pantalla, volvere a tu blog, es muy interesante,

besos,

pity

Bea ha dit...

Hola Roser... llevas tanto tiempo sin publicar, que me he pasado a ver si estas bien.....

Espero que solo sea trabajo, lo que te mantiene alejada del blog.

Un beso muy fuerte


Bea

Ro ha dit...

Sí, Bea, estamos bien, pero tenemos abandonadísimo el tema del blog. Yo estoy con una panza ya de 40 semanas y el peque que no quiere salir.

El Ru, con un cambio de dieta (de repente se volvió diabético!) que seguramente nos hará repensar el blog cuando nos pongamos a ello.

Eso sí, seguimos leyendo todos los blogs de cocina que podemos.

Un beso

環保木棧板 ha dit...

真正好的塑膠棧板品質測試以科學的方法,針對所生產塑膠棧板事先做好品質的把關,讓消費者可以安心的使用。 ...

Anònim ha dit...

Ostres, porteu molt sense publicar... esteu tots bé?

優質行動網 ha dit...

Dear blog moderator: Hello!
I am a friend from Taiwan is very pleased to find your blog, I also very much like your site content and articles, in addition I have added to my favorites, is there the honor and opportunity to invite you to my site to your blog then?
I offer my website name and URL, also hope to regularly visit and exchange of information Oh! , thank you!
Site Name:首頁科技網路行銷
URL:http://www.pageone.cc

Ro ha dit...

Gràcies a tots pels comentaris.

Estem una mica de parèntesi amb el bloc, a veure si tornem un dia d'aquests. Entre que el menú ens ha canviat una mica (el Ru diàbetic) i el nou membre (un petitó amb quasi 2 mesos ara) no trobem el moment.

Intento, això sí, estar al dia de la resta de blocs que anava mirant.

Moltes gràcies

restaurants ha dit...

Quite interesting really.This is really great..