tag:blogger.com,1999:blog-19868569.post7019958212973057584..comments2023-11-03T10:39:17.713+01:00Comments on A taula: Pa integral amb panificadoraRuhttp://www.blogger.com/profile/11084348861021696213noreply@blogger.comBlogger14125tag:blogger.com,1999:blog-19868569.post-75890319009918141572008-10-08T11:03:00.000+02:002008-10-08T11:03:00.000+02:00Micaela: Rincón del Segura té molt bona fama i no ...<B>Micaela:</B> Rincón del Segura té molt bona fama i no seré jo qui t'aconselli canviar de proveïdor. Nosaltres anem a Renobell perquè és un dels pocs llocs que coneixem on es poden comprar farines de tot tipus.<BR/><BR/>Ah, i quant al kamut, és el blat més antic que es coneix, el que s'utilitzava a l'antic Egipte i que darrerament es torna a consumir perquè té molts nutrients. <A HREF="http://www.enbuenasmanos.com/articulos/muestra.asp?art=1662" REL="nofollow">Més informació</A>.Ruhttps://www.blogger.com/profile/11084348861021696213noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-19868569.post-12738934867199871792008-10-03T21:51:00.000+02:002008-10-03T21:51:00.000+02:00Se m'ha oblidat preguntar-te que és el kamutSe m'ha oblidat preguntar-te que és el kamutMicaelahttps://www.blogger.com/profile/15859466312446735050noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-19868569.post-5083545876294663652008-10-03T21:49:00.000+02:002008-10-03T21:49:00.000+02:00Hola. Ru gràcies per la teva resposta. Jo fins ara...Hola. Ru gràcies per la teva resposta. Jo fins ara faig servir la farina semi de blat i també d'espelta, inclús blanca que me l'envien de la "Panaderia Rincón del Segura" Vosaltres la coneixeu? si es així, m'aconselles que compri a Renobell o continuo amb la del Rincón del Segura? <BR/>Gràcies<BR/>Una abraçadaMicaelahttps://www.blogger.com/profile/15859466312446735050noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-19868569.post-70019095095602857962008-10-03T17:30:00.000+02:002008-10-03T17:30:00.000+02:00Micaela: n'hi ha d'ecològica i de normal, d'espelt...<B>Micaela</B>: n'hi ha d'ecològica i de normal, d'espelta, de kamut, de sègol, de qualsevol cosa, diria. I fruits secs, llegums, totes aquestes coses. Si hi has d'anar tingues paciència: sol estar ple i s'ha d'esperar una mica, però els preus estan bé. Millor si compres per quilos que per mitjos quilos. O per sacs, que llavors sí que surt a compte ;-)Ruhttps://www.blogger.com/profile/11084348861021696213noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-19868569.post-28348030589871958332008-10-03T17:13:00.000+02:002008-10-03T17:13:00.000+02:00Hola Ro i Ru!! Us volia preguntar si aquest lloc ...Hola Ro i Ru!! Us volia preguntar si aquest lloc on dieu que compreu farina que está per l'antic born, la farina que venen es ecológica o no? perquè n'he sentit a parlar molt d'aquesta botiga però no he anat mai. Si em podeu fer cinc céntims...<BR/><BR/>Merçès<BR/><BR/>Un petonetMicaelahttps://www.blogger.com/profile/15859466312446735050noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-19868569.post-6215968529467678522008-07-16T14:58:00.000+02:002008-07-16T14:58:00.000+02:00Canela, de vegades passa que no surten els pans pe...Canela, de vegades passa que no surten els pans però cal insistit. El teu últim de <A HREF="http://canelaychocolate.blogspot.com/2008/07/pan-de-calabaza.html" REL="nofollow">carbassa</A> té una pinta fantàstica!<BR/><BR/><B>Snur</B>, nosaltres també fem servir la panificadora ara, és un plaer que ho faci tot ella i no notes el calor, només l'oloreta. Renobell té de tot!Rohttps://www.blogger.com/profile/15491612873873846716noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-19868569.post-6330365191311671122008-07-15T18:14:00.000+02:002008-07-15T18:14:00.000+02:00Ro, ja tinc la farina integral de blat... Me l'ha ...Ro, ja tinc la farina integral de blat... Me l'ha comprat una companya de feina que va estar ahir a REnobel..La probaré i a veure quin resultat tenen els meus pans.<BR/>Per cert, he recuperat la panificadora per fe pà ara a l'estiu...va molt millor.Núriahttps://www.blogger.com/profile/03026370794127696513noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-19868569.post-26570288665028923772008-07-15T08:29:00.000+02:002008-07-15T08:29:00.000+02:00Ro i Ru, felicitats pel pa. Tinc els cistells, per...Ro i Ru, felicitats pel pa. Tinc els cistells, però també pànic escènic a la massa mare i a l'amassar. Espero superar-lo. He tingut experiències traumàtiques amb això. El meu ego ha patit molt amb el pa últimament jeje. Ara em dedico al pa de motllo. <BR/><BR/>El vostre té un aspecte fantàstic. <BR/>canelacanelahttps://www.blogger.com/profile/05565307169926843983noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-19868569.post-58141047508300435062008-07-12T21:39:00.000+02:002008-07-12T21:39:00.000+02:00You have a very nice blog great recipeYou have a very nice blog great recipeAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-19868569.post-46113942662002477002008-07-11T16:44:00.000+02:002008-07-11T16:44:00.000+02:00Ro, es que la meva panificadora...ja no rostia tan...Ro, es que la meva panificadora...ja no rostia tant el pa per sobre...crec que no funciona del tot bé..però tornaré a provar...!!Perquè fa massa calor...<BR/>La botiga de Renovell la vaig descobrir per una companya de feina i m'encanta..trobes tot tipus de farinas, semillas, llegums, cereals...Una perdició...jeje<BR/>PErò no recordo haver vist farina integral de força, hi ha la normal i la ecològica, pero demanaré <BR/><BR/>Moltes gràcies!!Núriahttps://www.blogger.com/profile/03026370794127696513noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-19868569.post-90061425702928300042008-07-11T14:16:00.000+02:002008-07-11T14:16:00.000+02:00Sr. Rius, el nostre troll "favorit", faci el favor...<B>Sr. Rius</B>, el nostre <A HREF="http://es.wikipedia.org/wiki/Troll_(Internet)" REL="nofollow">troll</A> "favorit", faci el favor de comportar-se!<BR/><BR/><B>Mariana</B>, sí que surt bo aquest pa, tot i ser integral, que sempre és una mica menys "atractiu".<BR/><BR/><B>Snur</B>, jo he tornat de nou a la panificadora perquè és tan fàcil: l'engegues i ho fa tota ella i no has de passar calor ni comprovar ni res. Té una forma concreta però és el que té. La farina integral de força també la tenen a Renobell, on tu compres. Demana-la. És una meravella de botiga, oi? en tenen de tot. Així podràs treure el màxim profit al teu llibre de pans integrals del ReinhartRohttps://www.blogger.com/profile/15491612873873846716noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-19868569.post-34034427982591387192008-07-10T20:50:00.000+02:002008-07-10T20:50:00.000+02:00Ro, quin pà més bo...Jo tinc que tornar a fer serv...Ro, quin pà més bo...Jo tinc que tornar a fer servir la panificadora, perque filleta amb aquestes calors..qui té ganes d'encendre el forn?? Per cert, on compres la farina integral de força?? Perque jo mai l'he trobada, sempre li afegeixo gluten pero donar-li més força...Núriahttps://www.blogger.com/profile/03026370794127696513noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-19868569.post-45681388513230018552008-07-09T21:41:00.000+02:002008-07-09T21:41:00.000+02:00Si dius que surt bó,serà qüestió de probar-lo,ja q...Si dius que surt bó,serà qüestió de probar-lo,ja que el de llet, de tots els que he probat ha set el que més m'agradat.<BR/><BR/>SalutacionsMarianahttps://www.blogger.com/profile/17926071529556100076noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-19868569.post-38856000394777639972008-07-04T19:35:00.000+02:002008-07-04T19:35:00.000+02:00Hola sóc el Sr. Rius i Pajillero:Ai, quina il·lusi...Hola sóc el Sr. Rius i Pajillero:<BR/><BR/>Ai, quina il·lusió que sóc el primer a fer un comentari a aquesta notícia tant estupenda.<BR/><BR/>Només volia comentar-vos que hi ha una màquina que també va molt bé per fer panets de llet... bé en aquest cas són de mala llet.<BR/><BR/>És una màquina d'autopréstec amb ulls de peix bullit. Li obres la boca li poses la farina, la massa mare, i no calen cistellets ni mari... vàries. Ahhh! surten uns panets de mala llet boníssims!<BR/><BR/>Uala tia, saps què!, saps què... sé una coza que tu no saps!Anonymousnoreply@blogger.com