tag:blogger.com,1999:blog-19868569.post5712895735162497794..comments2023-11-03T10:39:17.713+01:00Comments on A taula: Xapata 1.2Ruhttp://www.blogger.com/profile/11084348861021696213noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-19868569.post-34028356422582317612008-02-26T18:14:00.000+01:002008-02-26T18:14:00.000+01:00Iris: nosaltres no fa gaire que hem començat i la ...<B>Iris</B>: nosaltres no fa gaire que hem començat i la veritat és que és molt gratificant perquè amb poc temps s'aconsegueixen resultats sorprenents. Fer proves i veure que te'n surts t'encoratja a anar una miqueta més enllà.<BR/><BR/><B>Ibán</B>: a mi personalment la xapata és un pa que m'encanta, i encara que hem de perfeccionar l'execució, no ens queixem de com va quedar. El problema segueix sent el forn, que és una mica justet pels resultats que li exigim. Però continuarem aprentant-lo fins que rebenti ;-)Ruhttps://www.blogger.com/profile/11084348861021696213noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-19868569.post-39655033237690351342008-02-25T19:22:00.000+01:002008-02-25T19:22:00.000+01:00Oh!! Qué ricas!!!!!La chapata es un pan que da muc...Oh!! Qué ricas!!!!!<BR/>La chapata es un pan que da mucha satisfacción porque da un sabor y una textura único. Al principio sí que parece que no vas a poder hacer un pan con aquel "pegotón" de masa, pero en cuanto de acostumbras a trabajar con masas líquidas, es fantástico. Aquí el "estirar&plegar" (stretch&fold) es muy útil, para que la masa vaya ganando consistencia y sea más manejable. Yo suelo hacer estas chapatas regularmetne, y siempre quedan fantásticas...buen maestro el Reinhardt!<BR/>Además, cuando haces tú mismo las cosas, te das cuenta de la de "cochinadas" que le echan a las chapatas industriales, se nota el sabor y la textura.<BR/>Para estos panes hace falta un horno a todo lo que da (la mayoría sobre los 250º)...CALOOOOR!! :)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-19868569.post-88253828385430692462008-02-25T16:05:00.000+01:002008-02-25T16:05:00.000+01:00ostres, m'encantaria atrevir-me i fer-ho, però el ...ostres, m'encantaria atrevir-me i fer-ho, però el pa em fa por... crec que és un nivell molt molt alt... felicitats per l'atreviment i per aconseguir-ho!Anonymousnoreply@blogger.com