tag:blogger.com,1999:blog-19868569.post3448841537255690401..comments2023-11-03T10:39:17.713+01:00Comments on A taula: Forn de pa MistralRuhttp://www.blogger.com/profile/11084348861021696213noreply@blogger.comBlogger15125tag:blogger.com,1999:blog-19868569.post-37508707926926394762009-03-30T16:18:00.000+02:002009-03-30T16:18:00.000+02:00Gràcies pels suggeriments. Si tenim ocasió hi anir...Gràcies pels suggeriments. Si tenim ocasió hi anirem!Rohttps://www.blogger.com/profile/15491612873873846716noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-19868569.post-89276823240363993592009-03-27T19:52:00.000+01:002009-03-27T19:52:00.000+01:00amics i amigues de Badalona... mes enlla, concreta...amics i amigues de Badalona... mes enlla, concretament a caldes de montbui he trobat un petit forn amb cafeteria. es diu l'espiga d'or i crec que es familiar.fan uns entrepans molt bons i molt bé de preu!!!ah! i tenen pa d'espelta 100%.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-19868569.post-3187396082277540772007-10-25T22:02:00.000+02:002007-10-25T22:02:00.000+02:00l origen de tot es a forn bertran de joaquim bertr...l origen de tot es a forn bertran de joaquim bertran i costa situat al carrer de'n cueta de badalona, obert desde 1922 i fundat per en quimet bertran i la rosa bartomeu, filla de mallorquins. aqui es on podreu pendre les millors ensaimades i croisants i sobretot el pa, del planeta. SALUT.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-19868569.post-23528767833694923332007-10-14T20:21:00.000+02:002007-10-14T20:21:00.000+02:00Hola ru i Ro!Jo també sóc superfan del Forn Mistra...Hola ru i Ro!<BR/>Jo també sóc superfan del Forn Mistral, sobretot jo sóc de Badalona i és veritat que comprar-nos una panificadora i fer-nos família Hi ha un rètol que ho explica just a la paret on hi ha la caixera... del carrer de la Cera 45.<BR/>Moltes felicitats per compartir-lo.<BR/>Jo també m'hi havia fixat, com diu la Gemma.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-19868569.post-14750922498991658812007-10-14T19:00:00.000+02:002007-10-14T19:00:00.000+02:00NO WEY, NO WEY. ,mE TIENEN HARTO WEYYA WEY, YA WEY...NO WEY, NO WEY. ,mE TIENEN HARTO WEY<BR/>YA WEY, YA WEY DE HABLAR DE COSINA<BR/>PINCHE PENDEJO, YO QUIERO PASTELES DE CAJA WEY<BR/>YA WEY, YA WEY, ME TIENEN HARTO WEY<BR/>ANDELE LA GRAN CHINGADA PINCHE WEYAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-19868569.post-63330183284212577332007-10-14T18:53:00.000+02:002007-10-14T18:53:00.000+02:00A mi també m'agraden molt les bolleras del forn mi...A mi també m'agraden molt les bolleras del forn mistral de can Bernat.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-19868569.post-35493070563532236562007-10-13T15:53:00.000+02:002007-10-13T15:53:00.000+02:00Amiguets només us puc dir dues coses:1. Esteu mooo...Amiguets només us puc dir dues coses:<BR/><BR/>1. Esteu mooolt xiflados<BR/>2. Us recomano el pa de gasolinera o el del Carreful i els pastissets de caja o Bulgaritos<BR/>3. El Ru és un tiu rarito i per tant de gustos ben "rarus". I com exemple: No suporta un elixir dels Déus anomenat Cacaolat.<BR/><BR/>Ah! i gràcies per desvetllar-nos el misteri de la saga Bertrán.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-19868569.post-58196394351130032682007-10-12T21:31:00.000+02:002007-10-12T21:31:00.000+02:00Estic encantada amb aquest indret gastronòmic.Molt...Estic encantada amb aquest indret gastronòmic.<BR/>Moltes felicitats per compartir-lo.<BR/>Una cordial salutació.<BR/>YolandaAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-19868569.post-60497165362084518362007-10-11T19:51:00.000+02:002007-10-11T19:51:00.000+02:00Aquest pastissos es veuen super contundents! Amb u...Aquest pastissos es veuen super contundents! Amb un tall d'aquests per esmorzar tens energia per tot el dia!Gemmahttps://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-19868569.post-39269184498435086382007-10-11T10:53:00.000+02:002007-10-11T10:53:00.000+02:00Per pastissos de formatge, els millors de BCN per ...Per pastissos de formatge, els millors de BCN per a mí són els de la Formatgeria Cirera del carrer de la Cera 45...el que porta llimona és insuperable !<BR/><BR/>I de la Mistral em quedo amb les ensaimades amb cabell d'àngel: són un pecat !Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-19868569.post-68640700171213409462007-10-10T15:55:00.000+02:002007-10-10T15:55:00.000+02:00Haurem d'aclarir si es tracta d'una saga familiar ...Haurem d'aclarir si es tracta d'una saga familiar o no. Jo també m'hi havia fixat, com diu la Gemma, que al rètol del forn Mistral hi apareix un nom: J. Bertran. Molta casualitat... La gran diversitat de productes, la qualitat i el preu també em fan sospitar que no tinguin molt a veure... En tot cas hi ha una diferència remarcable: al Mistral si les tres xifres del teu tiquet coincideixen amb les tres últimes xifres del número premiat de l'ONCE, et regalen una ensaïmada gegant! Hi ha un rètol que ho explica just a la paret on hi ha la caixera...Ruhttps://www.blogger.com/profile/11084348861021696213noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-19868569.post-33366783057889185162007-10-09T18:20:00.000+02:002007-10-09T18:20:00.000+02:00Hola!També sóc fan dels forn Bertran de Badalona i...Hola!<BR/>També sóc fan dels forn Bertran de Badalona i Mistral de Barcelona. Crec que els Bertran i els Mistral són família... de fet, al forn Mistral posa "FORN DE PA J.BERTRAN"... és igual, siguin família o no, els seus croisants són els millors :-)gemmahttps://www.blogger.com/profile/01513456488933323293noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-19868569.post-75865117254261843952007-10-09T17:04:00.000+02:002007-10-09T17:04:00.000+02:00comprar-nos una panificadora i fer-nos nosaltres m...<I>comprar-nos una panificadora i fer-nos nosaltres mateixos el nostre pa. </I><BR/><BR/>Jo també m'ho estava rumiant, si ho feu, aviseu i ens expliqueu què tal...Cristinahttps://www.blogger.com/profile/09956281216980873257noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-19868569.post-32791794305400168912007-10-09T16:51:00.000+02:002007-10-09T16:51:00.000+02:00Hola!jo sóc de Badalona i és veritat que els de Ca...Hola!<BR/>jo sóc de Badalona i és veritat que els de Can Bertran fan unes coses boníssimes. No us perdeu les ensaïmades i els croissanets salats. <BR/>Em sembla qwe no són la mateixa empresa els mistral i els bertran. Els mistral ho desconec, però els Bertran són empresa familiar, el què passa que molt coneguts i amb molt d'èxit a Badalona i per això han pogut obrir més d'una botiga.<BR/>EsterEsterhttps://www.blogger.com/profile/07472670153403343056noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-19868569.post-64964119044540016042007-10-09T15:55:00.000+02:002007-10-09T15:55:00.000+02:00Hola ru i Ro!Jo també sóc superfan del Forn Mistra...Hola ru i Ro!<BR/>Jo també sóc superfan del Forn Mistral, sobretot de la bolleria! Veig que compartim referents! D'altra banda, us aconsello que proveu el pa del Forn Fortino, a travessera de Gràcia 130 i pico (ara mateix no em se l'adreça, pero tenen web i la podreu mirar). Crec que és dels millors de Barcelona, junt amb Mistral (el pa, eh?)Anonymousnoreply@blogger.com