tag:blogger.com,1999:blog-19868569.post2999708454966133327..comments2023-11-03T10:39:17.713+01:00Comments on A taula: Pa de nous i sèsamRuhttp://www.blogger.com/profile/11084348861021696213noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-19868569.post-39916753982758633882007-10-31T19:56:00.000+01:002007-10-31T19:56:00.000+01:00Jordi, ho haurem de provar. Qui tingués ara aquell...Jordi, ho haurem de provar. Qui tingués ara aquell pot de tomàquets fumats de la Patagonia!<BR/><BR/>Marta, el formatge blau dóna al pa un gust molt especial. Ara, el que tenim pendent encara és el pa amb sobrassada i nous, una mica a l'estil del <A HREF="http://ataula.blogspot.com/2007/04/pa-de-sant-jordi.html" REL="nofollow">Pa de Sant Jordi</A>, que ara ja venen també l'11 de setembre...Ruhttps://www.blogger.com/profile/11084348861021696213noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-19868569.post-88727516934058866112007-10-31T12:08:00.000+01:002007-10-31T12:08:00.000+01:00T'ha quedat de luxe i aixó del formatge blau hi ha...T'ha quedat de luxe i aixó del formatge blau hi haurá que veure-ho.Martahttps://www.blogger.com/profile/09237663784942580920noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-19868569.post-16664124048075751092007-10-30T19:37:00.000+01:002007-10-30T19:37:00.000+01:00proba de afeixir-hi tomaquet sec en oli (italià) p...proba de afeixir-hi tomaquet sec en oli (italià) picat i ja veuras quin pa amb tomàquet més espectacular i de quin color et queda. Si vols tambè es molt bo amb tomaquet sec i oliva negra. ja m'ho diràs.<BR/>I si a més a més i poses llevat fresc (el doble que del sec) et quedarà fantastic.jordihttps://www.blogger.com/profile/10922695997520265346noreply@blogger.com