tag:blogger.com,1999:blog-19868569.post6573540127936933691..comments2023-11-03T10:39:17.713+01:00Comments on A taula: De barres i panetsRuhttp://www.blogger.com/profile/11084348861021696213noreply@blogger.comBlogger8125tag:blogger.com,1999:blog-19868569.post-5813746522997994932008-05-20T10:13:00.000+02:002008-05-20T10:13:00.000+02:00T'han quedat preciosas. En sembla que ets molt per...T'han quedat preciosas. En sembla que ets molt perfecccionista.<BR/>Ja vaig veure el teu comentari pero no he pogut contestar, vaig molt liada.<BR/>Un saludo.Boston1955https://www.blogger.com/profile/10295633538610600393noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-19868569.post-33052110121334999182008-05-13T14:06:00.000+02:002008-05-13T14:06:00.000+02:00Queralt, no entenc allò de "dures". A mi m'agraden...<B>Queralt</B>, no entenc allò de "dures". A mi m'agraden cruixents, que és com dures, no? i sí, de seguida és fan, compte, que són fines. <BR/><BR/><B>Anna</B>, nosaltres ens vam enganxar al pa amb l'<A HREF="http://iban.com.es/tequedasacenar/" REL="nofollow">Iban</A> . A més només necessites llevat fresc (ja es troba a molts supers a la secció de mantegues) o sec (Maizena o Vahiné, al costat del Royal de tota la vida, únicament ha de posar llevat de "forner"). I Renobell ha estat una gran trobada per a la farina de força i moltes coses més!Rohttps://www.blogger.com/profile/15491612873873846716noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-19868569.post-67565192575567870592008-05-13T13:49:00.000+02:002008-05-13T13:49:00.000+02:00Queralt: encara que sembli que els falta una mica ...<B>Queralt</B>: encara que sembli que els falta una mica per coure, compte que de seguida es cremen. Més val treure-les un pèl abans i que s'acabin d'endurir a temperatura ambient. <BR/><BR/><B>Gina</B>: prova-ho, prova-ho, és fàcil de fer i ideal per a panets.<BR/><BR/><B>Starbase</B>: l'avantatge dels blocs és que els uns podem partir dels experiments dels altres i aprofitar-nos de les mútues experiències. Així ens estalviem moltes decepcions...<BR/><BR/><B>Anna</B>: nosaltres comprem la farina a la botiga que ens va recomanar l'<A HREF="http://iban.com.es/tequedasacenar/" REL="nofollow">Iban</A>, <A HREF="http://ataula.blogspot.com/2008/02/comprant-farina.html" REL="nofollow">J. Renobell</A>, perquè no en trobàvem als comerços habituals. El llevat sec (marca maizena) sí que és fàcil de trobar. I la <A HREF="http://iban.com.es/tequedasacenar/?page_id=414" REL="nofollow">massa mare</A>... l'hauràs de fer ;-)Ruhttps://www.blogger.com/profile/11084348861021696213noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-19868569.post-75782257068104426222008-05-12T13:42:00.000+02:002008-05-12T13:42:00.000+02:00Ei, però aquest pa és super professional, no? Que ...Ei, però aquest pa és super professional, no? Que teniu algun forner a la família? Per cert, sempre m'he preguntat on es compren aquests ingredients específics per a fer pans i masses pastisseres. Una vegada ho vaig provar al forn del costat de casa i em van dir que aquests productes no els poden vendre a les fleques...La Taula d'en Bernathttps://www.blogger.com/profile/12225045660743670904noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-19868569.post-3168966241747481742008-05-09T18:07:00.000+02:002008-05-09T18:07:00.000+02:00Ah, quant aprenem amb vosaltres. Felicitats.Ah, quant aprenem amb vosaltres. Felicitats.starbasehttps://www.blogger.com/profile/13944549718540047060noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-19868569.post-28025838640149861242008-05-09T09:48:00.000+02:002008-05-09T09:48:00.000+02:00ostres que be t'ha quedatprovaré de fer-ho pero se...ostres que be t'ha quedat<BR/>provaré de fer-ho pero sense panificadora a veure si em surt.<BR/>felicitats i salutginahttps://www.blogger.com/profile/16289313628502317066noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-19868569.post-47889380257332322282008-05-08T20:39:00.000+02:002008-05-08T20:39:00.000+02:00Hola,Avui he provat de fer les galetes amb nous i ...Hola,<BR/><BR/>Avui he provat de fer les galetes amb nous i xocolata canviant les nous per avellanes. De gust estaven prou bones (provaré amb altres xocolates), però pel meu gust m'han quedat una mica massa dures. Pot ser pel forn? Les hi he deixades una mica més del temps que recomana la recepta, perquè em semblava que estaven toves...<BR/>Gràcies!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-19868569.post-25844414128083633002008-05-08T17:29:00.000+02:002008-05-08T17:29:00.000+02:00Dono fe que el pa està boníssim: me l'he menjat so...Dono fe que el pa està boníssim: me l'he menjat sol!. Té una textura, una olor i un sabor molt bo. M'encanta i l'hem de repetir.Rohttps://www.blogger.com/profile/15491612873873846716noreply@blogger.com