tag:blogger.com,1999:blog-19868569.post6041212520732026822..comments2023-11-03T10:39:17.713+01:00Comments on A taula: Una altra massa mareRuhttp://www.blogger.com/profile/11084348861021696213noreply@blogger.comBlogger11125tag:blogger.com,1999:blog-19868569.post-59425321308287419352008-09-23T16:03:00.000+02:002008-09-23T16:03:00.000+02:00Micaela: Nosaltres no fem servir pedres refractàri...<B>Micaela:</B> Nosaltres no fem servir pedres refractàries. Alguna vegada ho havíem comentat però no ens hem decidit.<BR/>Quant a la safata amb aigua, la posem a dalt del forn, just a sota del gratinador, i només els 15-20 minuts inicials de cocció. Diria que, a part del vapor, a la crosta li cal temps. De vegades és millor abaixar una mica la temperatura i allargar el temps de cocció.Ruhttps://www.blogger.com/profile/11084348861021696213noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-19868569.post-64486011205697088972008-09-22T19:13:00.000+02:002008-09-22T19:13:00.000+02:00Hola Ro, sóc la Micaela. Mira no recordo si amb tú...Hola Ro, sóc la Micaela. Mira no recordo si amb tú haviem parlat de les pedres refractaries per al forn. Tu en fas servir?Si es així espliquem com ho fas i on la compres i una altra cosa: quan poses la safata amb aigua dintre del forn, la poses sobre el terra del forn o més amunt Diga-m'ho si us plau perquè fa dos dies que he pobat de fer pà sense fer servir la pani i no em queda malament però la crostra no m'acaba de quedar massa bé.<BR/>Un petonetMicaelahttps://www.blogger.com/profile/15859466312446735050noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-19868569.post-19421763566116827072008-09-09T17:07:00.000+02:002008-09-09T17:07:00.000+02:00Anna: Afortunadament a casa nostra hi ha una certa...<B>Anna</B>: Afortunadament a casa nostra hi ha una certa voluntat de tornar als orígens, o de no perdre'ls en el millor dels casos. Parlo del forn Turris, el Mistral, el Bertran (Badalona)...<BR/><BR/><B>Bea</B>: la verdad es que este pan sorprende por su sencillez y sabor. Ya nos contarás.<BR/><BR/><B>Blanca</B>: segurament les proporcions es poden ajustar als gustos de cadascú, però crec que el resultat era equilibrat.Ruhttps://www.blogger.com/profile/11084348861021696213noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-19868569.post-7901960023444631002008-09-09T10:34:00.000+02:002008-09-09T10:34:00.000+02:00La pinta, a distància, és estupenda. Provaré la pr...La pinta, a distància, és estupenda. Provaré la proporció que has fet tu, les receptes mil·limètriques estan molt bé, però per fer el pa de cada dia cal eines més pràctiques. Ja t'explicaré...Blancahttps://www.blogger.com/profile/01181804259206778343noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-19868569.post-83989459425243309232008-09-09T08:41:00.000+02:002008-09-09T08:41:00.000+02:00Hola Roser!!! Pues me alegro que hayas encontrado ...Hola Roser!!! Pues me alegro que hayas encontrado el pan que buscabas!!! probaré la famosísima masa madre de Erik Kaiser!!!... y tienes razón en lo de las recetas milimétricas!!! es un tostón... Un beso y Felicidades por tu pan perfecto. BeaBea Roquehttps://www.blogger.com/profile/00810626054818188284noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-19868569.post-68458691572250640122008-09-07T14:16:00.000+02:002008-09-07T14:16:00.000+02:00A mi també em feu enveja els blocaires panificador...A mi també em feu enveja els blocaires panificadors. Aquests pans ja no es troben als forns de ciutat i les fotos sempre són estupendes. Cada pa et demana que te'l mengis només mirar-lo...<BR/><BR/>Aquest estiu vam estar a un mercat de França on hi havia uns pans preciosos que em van fer pensar en vosaltres. Però no sé si deurien ser tan bons.<BR/><BR/>Una abraçada!La Taula d'en Bernathttps://www.blogger.com/profile/12225045660743670904noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-19868569.post-8955473656219162892008-09-06T15:58:00.000+02:002008-09-06T15:58:00.000+02:00Manel: A mi em passava el mateix abans de començar...<B>Manel:</B> A mi em passava el mateix abans de començar amb el pa, i l'única manera de superar-ho és posar-s'hi ;-) De debò que és gratificant.<BR/><B>Mònica:</B> Aquest matí n'he menjat sucat amb tomàquet per esmorzar i, a no ser que el pernil sigui molt, molt bo, el pa l'eclipsa segur.<BR/><B>Gemma</B>: És cert, de vegades costa esperar, però en aquest cas és literal: va ser treure'l i marxar. No es podia ni tocar!<BR/><B>Eva</B>: Doncs he de confessar que la crosta podria ser millor. Una estona més de forn, segurament, a menys temperatura perquè no es cremés. A veure el següent...Ruhttps://www.blogger.com/profile/11084348861021696213noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-19868569.post-22926376258815739972008-09-06T12:59:00.000+02:002008-09-06T12:59:00.000+02:00Qué pinta más cruji-cruji q tiene el pan!!! Este t...Qué pinta más cruji-cruji q tiene el pan!!! Este tengo q probarlo!!!Eva Floreshttps://www.blogger.com/profile/07249883675751507548noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-19868569.post-42445518960302297082008-09-06T08:33:00.000+02:002008-09-06T08:33:00.000+02:00Ja l'heu tastat?Jo no sé si tindria espera, entre ...Ja l'heu tastat?<BR/>Jo no sé si tindria espera, entre el dia de repòs a la nevera i haver de marxar quan el treus del forn... em sembla que m'hauria cremat clavant-li queixalada!Gemmahttps://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-19868569.post-91505395307115212442008-09-05T19:55:00.000+02:002008-09-05T19:55:00.000+02:00De moment pinta bé...segur que està deliciós sucat...De moment pinta bé...segur que està deliciós sucat amb tomàquetMònicahttps://www.blogger.com/profile/07154183929176744180noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-19868569.post-41096261162604588422008-09-05T19:27:00.000+02:002008-09-05T19:27:00.000+02:00els blocaires forners em feu una enveja! amb un pa...els blocaires forners em feu una enveja! amb un pa com aquest avui per sopar augmentaria almenys un grau el nivell de felicitat de casa.Cuinagenerosahttps://www.blogger.com/profile/06120948538164327659noreply@blogger.com