tag:blogger.com,1999:blog-19868569.post3541869626771050980..comments2023-11-03T10:39:17.713+01:00Comments on A taula: Panets blancsRuhttp://www.blogger.com/profile/11084348861021696213noreply@blogger.comBlogger7125tag:blogger.com,1999:blog-19868569.post-22583367666344581312009-05-27T16:55:04.399+02:002009-05-27T16:55:04.399+02:00Rafel, crec recordar que la raó principal és que e...Rafel, crec recordar que la raó principal és que el llevat no ha de tocar mai la sal, i crec que tampoc ha de tocar cap líquid (el llevat) perquè li treu potència. Ara no recordo les altres coses.Rohttps://www.blogger.com/profile/15491612873873846716noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-19868569.post-33839656404009157962009-05-25T19:21:48.322+02:002009-05-25T19:21:48.322+02:00Ep, moltes gràcies per compartir les teves experiè...Ep, moltes gràcies per compartir les teves experiències. Són molt valuoses per un aprenent novell com jo que també s'estrena aquests dies amb una Molinex.<br /><br />Un dubte? Hi ha alguna raó per posar sucre i sal en extrems o el llevat en un forat?<br /><br />moltes gràcies!<br />RafelRafelhttps://www.blogger.com/profile/01872935316653551038noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-19868569.post-89093910380572302262008-01-27T17:49:00.000+01:002008-01-27T17:49:00.000+01:00El Ru va molt de guaisEl Ru va molt de guaisAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-19868569.post-41258480697274997602008-01-23T11:10:00.000+01:002008-01-23T11:10:00.000+01:00I a més queden molt bons descongelats... què bons ...I a més queden molt bons descongelats... què bons aquest matí, amb dolç i amb salat.Rohttps://www.blogger.com/profile/15491612873873846716noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-19868569.post-18534547382004779972008-01-23T09:41:00.000+01:002008-01-23T09:41:00.000+01:00Em sembla que sento l'olor de pa acabat de fer des...Em sembla que sento l'olor de pa acabat de fer des d'aquí :)Gemmahttps://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-19868569.post-60497299579596353022008-01-21T19:43:00.000+01:002008-01-21T19:43:00.000+01:00Sí, són molt bons i molt fàcils de fer. L'única pe...Sí, són molt bons i molt fàcils de fer. L'única pega és que volia programar la màquina per llevar-me a les 08:00 i tenir la massa feta, però se'm va escapar un detall: el programa 11, el d'amassar, no es pot programar!!! M'he hagut de llevar a les 06:30 per pitjar el botó, i a les 08:00 ja tenia la massa feta.<BR/>Si ho proves ja ens ho explicaràs.Ruhttps://www.blogger.com/profile/11084348861021696213noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-19868569.post-26240062133777884262008-01-21T17:56:00.000+01:002008-01-21T17:56:00.000+01:00Ei!!!! quina pinta aquests panets, ummmmmm!!! haur...Ei!!!! quina pinta aquests panets, ummmmmm!!! hauré de comprar-me aquest llibre!!Anonymousnoreply@blogger.com