divendres, febrer 20, 2009

Pa de llet farcit de pernil i formatge

Pa de llet (amb massa mare) + pernil dolç + Flor de Esgueva + formatge emmental ratllat.

Sembla que la massa no sigui ben cuita, però no és això: el formatge, en fondre's, ha impregant la massa i li ha conferit tot el gust intens del formatge manxego. Una delícia.

La propera vegada en porcions individuals, que donen més feina però que fan de millor conservar.

dimecres, febrer 04, 2009

Reis

llibre del Jamie i papillote

Aquests han estat els nostres regals de Reis. Jo li vaig comprar al Roger l'últim llibre del Jamie Olivier (aquí teniu una crítica de El País Semanal) i ell aquest estri de silicona per fer papillotes.

El llibre és molt interessant i té unes fotos més maques. A més resulta envejable l'estil de vida que porta el cuiner, amb el seu hort i la passió que sent per ell. Jo ja m'he apuntat per fer:
  • espárragos a la parrilla con aceite de oliva, limón y parmesano,
  • sopa cremosa de espárragos con huevo escalfado
  • kétchup de tomate casero
  • lomo churruscado de salmón con yogur de pepino
  • la mejor masa quebrada salada [i també] la dulce a la antigua
  • pie de carne, Guinness y queso con cobertura de masa de hojaldre,
  • pie de zarzamoras y manzanas
  • tarta italiana de espinacas y jamón, [i un llarg etc...]

Aquí, estrenant el papillote, el model gran que suposadament és per 4-5 persones. La idea de posar tanta llimona no va ser gens encertada (feia massa gust a llimona), tot i que la foto queda prou maca oi?

papillote